TATARLI’DA GİRİŞİMCİLİK BELGELERİ VERİLDİ
 
Tatarlı Beldesindeki törene,  çeşitli kurumların il müdürleri ve bazı meslek odası başkanları katıldı
 
İş Kur, KOSGEB ve  ESOB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılanlar için tören düzenlendi.
Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş’ün büyük destek verdiği törene katılanlar, önce Tatarlı turu yaptı, pazaryerinde esnafla sohbet etti.
Tatarlı Belediyesi toplantı salonundaki törende konuşan Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, İşkur ve Kosgeb ile yakın işbirliği içinde olduklarını belirterek “Her iki kurumumuz da birliğimize çok büyük destek verdi. Çok sayıda kurs açarak yeni girişimcilerimiz oluşması sağlandı. Tatarlı’da da 25 girişimcimiz önümüzdeki günlerde iş hayatına atılacak, Tatarlı ekonomisine, Afyon ekonomisine ve ülke ekonomisine destek olacaklardır” dedi.
İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç da sertifika töreninde kısa bir konuşma yaptı. Yeni girişimcilerin her türlü sorun ve temennilerini yerine getirmek için Tatarlı’da olduklarını söyleyen Ünlüyalvaç, “Girişimcilik belgesiyle işyerleri açacak, hem kendinize hem de ülkemize destek vermiş olacaksınız. İş Kur olarak sizlere her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.
Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş de törendeki konuşmasında , böylesine önemli bir kursun Tatarlı’da açılmasına çok memnun olduklarını söyledi. Başkan Gümüş, “Biz belediye olarak Esnaf Oda’mıza her türlü desteği veriyor, işbirliğini her geçen gün arttırıyoruz. Kasamızda Esnaf Odamızın olması bizleri gayesiyle memnun etmektedir. Bundan sonra da belediye-esnaf odası işbirliği devam edecektir” dedi.
Tatarlı’da düzenlenen ve 25 kursiyerin girişimcilik sertifikası aldığı törene, ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş, İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, SGK İl Müdürü Samet Fidan, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ömer Yıldırım ile çeşitli meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi