Tatarlı’da 29 Ekim Coşkusu

Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasında beş okulun bir araya geldiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Tatarlı Cumhuriyet Orta Okulu’nun ev sahipliği yaptığı Okul Müdür Yardımcısı ve Müzik Öğretmeni Nilay Çivik’in sunuculuğunda kutlanan Cumhuriyetimizin 93. Yılı çok renkli görüntülere sahne oldu.
 
Tatarlı’da tören saat 08.45’te Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Durukan ve okul müdürleri Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Büstü’ne çelenk bıraktılar. Tatarlı Çok Programlı Lisesi bandosu eşliğinde kasabayı dolaşarak tören alanına gelen kasaba protokolü ve öğrenciler 29 Ekim kutlama programına burada devam ettiler.
 
Sunuculuğunu Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nilay Çivik’in yaptığı programda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise, Tatarlı Cumhuriyet Orta Okulu Öğretmenlerinden Pınar Kuyukazan gerçekleştirdi. Daha sonra ise Müzik Öğretmeni Nilay Çivik eşliğinde öğrencilerle birlikte 29 Ekim’e özel marşlar seslendirildi.
 
Düzenlenen etkinliğe ise, Tatarlı İlkokulu, Tatarlı Cumhuriyet İlkokulu, Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu, Tatarlı İmam Hatip Ortaokulu ve Tatarlı Çok Programlı Lisesi katıldı.
 
haber: Umut Haber Merkezi
 
Fotoğraflar: Mustafa Elmas/Tatarlı Kasabası
 
Editör: Haber Merkezi