Semerkand Ve Dimçek’ten Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
Semerkand Vakfı Dinar İlçe Temsilciliği ve Dinar Merkez Çevre Köyleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (DİMÇEK) tarafından düzenlenen kermes satışlarından elde edilen gelir ile öğrencilere kırtasiye yardım yapıldı.
DİMÇEK Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, Semerkend Vakfı Dinar Temsilciliği adına Mehmet Emin Yıldız, dernek üyesi Zafer Altıntaş ve Beşir Derneği Başkanı Hakan Cengizay tarafından kırtasiye yardımları götürülerek okul müdürlerine teslim edildi. Yapılan kermes sonrası elde edilen gelir 350 fakir öğrenciyi sevindirdi.
DİMÇEK Derneği Başkanı Ramazan Öztürk yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İçinde bulunduğumuz 2014 yılı Mayıs ayının ilk haftasında, Derneğimiz tarafından Emniyet Mahallesi, Emniyet Müdürlüğü karşısında fakir öğrencilere yönelik bir kermes etkinliğimiz olmuştu. Bu etkinlikte elde edilen gelir ile ilçemizde; SPK, Fatih, İmamhatip Ortaokulu, Şakir Ünver, Atatürk, Yunus Emre ve Uluköy Kasabasında bulunan toplam yedi (7) okulda eğitim gören fakir öğrencilere kırtasiye yardımı yapılmıştır. Dimçek derneği, Semerkand İlçe temsilciliğimiz ve Beşir Yardım Derneğimiz tarafından öğrencilere eğitim ve tespit edilen fakir ailelere yönelik yardım çalışmalarımız devam etmektedir. Derneğimiz tarafından gerçekleştrilen kermeslerde ve diğer yardım etkinliklerinde bizlere yardımcı olan dernek üyelerimize ve Dinarlı vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.” Dedi
Editör: Haber Merkezi