MUHTARLARDAN MHP’YE ZİYARET
Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz ve dernek üyesi muhtarlar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan’ı ziyaret ettiler
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, muhtarlar derneği üyelerinin ziyarettinden büyük onur duyduğunu söyledi. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aslan, muhtarlık müessesenin son derece önemli olduğu ve muhtarların sorunlarında hep yanlarında olacaklarını söyledi. Aslan, “Bu ülkenin hepimizin olduğunu, ülke meselelerini medeni ilişkiler içerisinde fikri, zikri her ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızla görüşmemiz gerektiği düşüncesiyle kanaat önderleri konumunda olan muhtarlarımızlada daha sık bir araya gelip Afyonumuzun meseleleri başta olmak üzere diğer tüm meseleleri istişare etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz ise MHP İl Başkanı Aziz Aslan’a görevinde başarılar diledi. Dernek üyesi muhtarlarla birlikte Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Akagündüz, muhtarlara eskiden beri verilen desteğin verilmesini beklediklerini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi