KAYMAKAM AVNİ KULA’YA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Dinar kaymakamı iken Kütahya Gediz kaymakamlığına tayini çıkan Kaymakam Sayın Avni Kula’ya uğurlama ziyaretleri devam ediyor.
 
İlçemiz halkı tarafından beyefendiliği ve metevazi kişiliği ile çok sevilen ilçe kaymakamı Avni Kula’nın tayini büyük üzüntü yaratmıştı. Tayin haberinin duyulmasından sonra ziyaretçi akınına uğrayan ilçe kaymakamımız Sayın Avni Kula’yı Cuma günü öğleden sonra ilçemizde faaliyet gösteren Türk Ocakları Dinar Şubesi, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Dinar Yazarlar, Şairler Kültür Derneği temsilcileri ziyaret etti.
Dernek temsilcileri “ilçemiz adına gidişinize üzüldük, gittiğiniz yurt köşesinde sağlıklı ve başarılı hizmetlerinizi devam ettirmeniz en büyük dileğimizdir. Bugüne kadar ilçemize yaptığınız hizmetlerden, dernek faaliyetlerimizde bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz,” dediler.
“İlçe kaymakamınız olarak sizleri, Dinarlıları tanımaktan ben de çok mutlu oldum,” diyerek söze başlayan Sayın Avni Kula, vatanın her köşesi bizim için aynı derecede mukaddestir. Devlet memuru olarak kalan hizmet süremizi, yeni yurt köşelerinde aynı hizmet anlayışı ile devam ettireceğiz. Ziyaretinizden çok mutlu oldum, hepinize ve derneklerinizin tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar sizlerle görüşmeyi temeni ediyor ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak verdiğiniz güzel hizmetlerin devam etmesini temenni ederk, sizlere başarılar diliyorum,” dedi.
Türk Ocakları Dinar Şubesi ve Dinar Yazarlar, Şairler Kültür Derneği yöneticileri’nin “Sayın kaymakamımız hizmet anısı olarak bu teşekkür belgelerimizi kabul buyurmanızı istiyoruz” diyerek sundukları teşekkür belgeleri için de ayrıca teşekkür eden ilçe kaymakamımız “beni ziyadesi ile mutlu ettiniz, sağolun, varolun” diyerek duygularını ifade etti. Topluca çekilen fotoğraftan sonra dernek yönticileri, ilçe kaymakamı Sayın Avni Kula’ya “hayırlı yolculuk” dilediler.
Editör: Haber Merkezi