İstanbul Dinarlılar Derneği Temsilcileri Dinar’da

İstanbul Dinarlılar ve Dinar’ı Sevenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Türkmenel, Başkan Yardımcısı Burhan Erhan ve dernek üyeleri Dinar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i ziyaret eden heyet daha sonra Belediye Başkanı Saffet Acar, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan ile bazı görüşmeler yaptılar.
Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili bazı bilgiler veren İstanbul Dinarlılar ve Dinar’ı Sevenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Türkmenel Türkiye’nin dört bir yanında ve İstanbul’da Dinarlılar arasında birlik ve beraberlik oluşturmak istediklerini belirterek şunları söyledi, “Derneğimiz kurulduğu günden bugüne Dinarlılara ve Dinar’ımızı seven bütün dostlarımıza hizmet etmektedir. İstanbul’da şimdiye kadar derneğimiz çatısı altında birçok işleri başarıyla yaptık. Dinar’a gelerek bazı kurum ziyaretlerinde bulunduk. Dinarlıların ve kurumların bizleri manevi olarak desteklemesini istiyoruz. Bizler manevi gücü bulduktan sonra yapamayacağımız iş yoktur” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi