İlçe Müftüsü Celil Şimşek Pamukova’ya Atandı

Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son tayin lerde Sakarya’nın Pamukova ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı oldu.
09.08.2010 tarihinde Dinar’daki görevine başlayan ve yaklaşık 6 buçuk, 7 yıldır Dinar İlçe Müftüsü olarak görev yapan Celil Şimşek’i gazeteciler makamında ziyaret etti. Dinar Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Ali Özata, Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz, Araştırmacı Gazeteci Yazarlar Hilmi Çalışkan, Ayhan Kalkan ve Umut Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz İlçe Müftüsü Celil Şimşek’e yeni görev yerinde başarılar diledi.
Müftü Şimşek tayin olmasının ardından duygu ve düşüncelerini gazetecilere aktararak, Dinar’dan ve Dinar halkından son derece menün ayrılacağını belirterek şöyle konuştu, “İlçede 6,5 yıl görev yaptım. Her zaman Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalıştım. Bölgemizin ihtiyaçlarını tespit ederek, özellikle Kuran Kurslarına ayrı bir önem verdik. Camilerimiz için ise maddi ve manevi bütün desteği Dinar halkı verdi. Bu noktada her zaman memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Yaptığımız çalışmalarda hiçbir engel ile karşılaşmadık. Tam aksine hep destek gördük. Her zaman ne yapabiliriz, daha ileriye nasıl götürebiliriz şeklinde düşündük ve ona göre hareket ettik” dedi. İsmail Yılmaz-Dinar
 
Editör: Haber Merkezi