Gurup Laçin Konseri Coşturdu

VI. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali etkinlikleri çerçevesinde festivalin üçüncü günü akşamı sahne alan Gurup Laçin konserinde Dinarlı vatandaşların katılımı çok yoğun oldu. Açık hava konserlerinin en beğenileni olan Gurup Laçin söylediği şarkı ve türkülerle vatandaşları coşturdu.

Üçüncü gününde de dolu dolu geçen festival CAKA Yıldızları konseriyle başladı. Gürkan Avşar ve Bedia Gürdamar Türk Sanat Müziği konserleriyle devam eden festival programı Rock müzik ve Hayri Dev Solo konser vatandaşlar ile buluştu. Geç saatlere kadar Gurup Laçin’in sahne almasını bekleyen vatandaşlar belediye önüne kurulan konser alanını tıka basa doldurdu. Gurup Laçin sahneye çıktığında ise davetlilere muhteşem bir konser sundu.

Uluslararası Festivalin üçüncü gününde Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Belediye Bayanlar Meclisine teşekkür belgeleri verildi. Fakir öğrenciler yararına altı yıldır çalışma yapan bayanlar meclisini tebrik eden Başkan Acar şunları söyledi, ‘Bizimle birlikte gece gündüz çalışan, kendi ürettikleri el ürünlerini satarak para kazanmaya çalışan gönüllü bayanlar meclisimizi kutluyorum. Fakir öğrencilerin okuması ve geleceğe umutla bakmasını sağlayan değerli Bayanlar Meclisimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu çalışmalarından ötürü bayanlar meclisimize teşekkür belgesi vermeyi uygun gördük ´dedi.

Editör: Haber Merkezi