DİNARLI ÖĞRENCİLER 14. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİNE KATILDI

Bursa Nilüfer ilçesinde her yıl düzenlenen 14. Uluslararası Spor Şenliklerine ilçemiz Dinar Şehit Selçuk Gürdal Okulundan bir gurup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte etkinliklere katıldı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın girişimleri ile kardeş kent olan Nilüfer ilçesinden 14. Uluslararası Spor Şenliklerine katılım için davet geldi. Şehit Selçuk Gürdal Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, Sınıf Öğretmeni Gülsüm Karakuş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karataş, Belediye Personeli Ercan Menekşe ve bir gurup öğrenciden oluşan heyet, Belediye Başkanı Saffet Acar'ın tahsis ettiği araç ile Nilüfer'de düzenlenen programa katıldılar. Voleybol, atletizm, basketbol, eskirim, satranç yüzme, okçuluk masa tenisi ve eskirim gibi pek çok spor dalını içinde barındıran 14. Uluslararası Spor Şenliklerinde Dinarlı öğrenciler; Nilüfer Belediye (Gençler gurubu) Voleybol Takımı, Adıyaman Tut Voleybol Takımı ve Bilecik Gölpazarı Belediye Voleybol Takımları karşılaşma yaptı. Nilüfer Belediyesinin düzenlediği çeşitli kültür ve sosyal etkinliklerine katılan Dinarlı öğrenciler beş gün boyunca Nilüfer ilçesinde kardeş ailelerin yanında kaldılar.

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında Asenovgrad, Ardino (Eğridere), Braila, Hanau, Braslav, Kekava, Dinar, Tut ve Gölpazarı’ndan gelen öğrenciler bu kez fidan dikim etkinliğinde buluştu. Dostluğu büyütüp yeşertmek adına oluşturulan Altınşehir Mahallesi’ndeki 14. Yıl Korusu’nda 250 adet fidan dikimi yapıldı. Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'de katıldı.

Dinar'a dönen öğrenciler Okul Müdürü Mehmet Öztürk Sınıf Öğretmeni Gülsüm Karakuş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karataş ve Belediye Personeli Ercan Menekşe ile birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Okul Müdürü Mehmet Öztürk, Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenliklerine katılım programı kapsamında ve orada gerçekleşen etkinliker hakkında Başkan Saffet Acar'a anlatım yaptı. Ziyaret akabinde Başkan Acar öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirtti.

Editör: Haber Merkezi