DİNARLA İLGİLİ YENİ BİR KİTAPANILARLA DİNAR’
Nam-ı diğer Şebbenlerin Ahmet diye tanınan, 21 Nisan 1935 Dinar Camikebir Mahallesi doğumlu Ahmet Hamdi ŞENGÜR’ÜN kaleme aldığı;  “Bende Yazdım/ ANILARLA DİNAR” isimli kitabın basımı tamamladı.
 
Dinar Yazarlar, Şairler Kültür Derneği başkanı Raif Öztürk’ün yayına hazırladığı kitap da, Dinar Yazarlar-Şairler Kültür Derneğinin onursal üyesi de olan Ahmet Hamdi Şengür kendi gençlik yıllarındaki Dinar’ı anılarıyla süsleyerek anlatıyor.
 
Kitabı yayına hazırlayan Raif ÖZTÜRK kitap hakkında şunları söyledi:
 
“Ahmet Hamdi ŞENGÜR Dinar’ın eski ve köklü ailelerinden bir büyüğümüz. Bir Dinar Sevdalısı olan bu büyüğümüz kışları İstanbul’da, yazları da İncirli Mahallesi’nde yaptırdığı evde oturuyor. Sayın Ahmet Hamdi Şengür, seksen yıla yakın ömründe Dinar’da geçirdiği yılların yerinin ayrı olduğunu söylüyor ve o yılları hep özlüyor. Yazar, kitabında çoğu Dinarlının özlemle andığı yılları anlatıyor.
 
Derneğimizin onursal üyesi bir büyüğümüzün Dinarla ilgili böyle bir kitap yazması, basım ücretini bizzat kendisinin karşılaması ve bu kitabı Dinar’ı Severlere,  Dinar dostlarına ve kitapseverlere ücretsiz dağıtacak olması biz Dinar Yazarlar-Şairler Kültür Derneği üyelerini ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisini içtenlikle kutluyoruz. Dernek olarak yapacağımız bir gecede hem değerli büyüğümüz Ahmet Hamdi Şengür Bey’i, hem de eseri “ANILARLA DİNAR” kitabını tanıtarak imzaya açacak ve kitapseverlere ulaştırmaya çalışacağız.
 
Muhterem büyüğümüz Sayın Ahmet Hamdi Şengür’ü tekrar tekrar kutlarken, hazırlığını yaptığı yeni eserleri kaleme alabilmesi için sağlıklı ömürler diliyoruz. “ dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi