Dinar’da Yeni Hastanede Çalışmalar Hızlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel Yeni Dinar Devlet Hastanesi yapımının tüm hızıyla devem ettiğini Genel seçimler öncesine yetiştirilmek üzere çok çaba sarf edildiğini söyledi.

Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Bora Büyükvanlı ile görüşen Başkan Yüksel, yeni hastane için tam bir tarih vermedi ama çalışmaların hızlandırıldığını kaydetti.

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Dinar Devlet Hastanesini ziyaret Eden Burhanettin Yüksel, hastanenin istek ve taleplerini dinledi. MR (EMAR) cihazının alınması hususunun görüşüldüğü ziyarette, bu cihazın Dinar Devlet Hastanesinde ihtiyaç olduğu, sadece Dinarlı değil çevre ilçelerden gelen hastalar için de çok büyük bir hizmet olacağı belirtildi. MR cihazının nüfusu 100 Binin üzerinde olan bölgelere alındığını ifade eden Yüksel, MR cihazının alınması için gerekli girişimleri yapacaklarını, bu cihazın bağış sistemi ile de alınabileceğini belirtti.

Dinar Devlet Hastanesi'nin cihaz yönünden eksiğinin bulunmadığını da kaydeden Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel şunları söyledi, 'Dinar Devlet Hastanemizin araç gereç açısından hiç bir eksiği yok. Doktorlarımızın da hemen hepsi burada vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Son zamanlarda gündeme gelen yeni hastanenin yatak kapasitesinin artırılması ile ilgili istek ve talepler oldu. Ancak nüfus oranı ve yeni yapılan hastane binası ile ilgili olan yatak kapasitesi ek bina yapılması halinde artırılabileceğini öğrendik. Yatak kapasitesini de artırmak için bazı çalışmalarımız var' dedi.

Editör: Haber Merkezi