Dinar’da vatandaş trafikten bunaldı

Camikebir Mahallesi Şair Nedret Gürcan Caddesi, Ulu Caminin yanında bulunan çift yönlü caddede çok büyük trafik sorunu yaşanıyor. Caddenin dar, çift yön olması ve araç sürücülerinin caddeye park etmeleri şehir içi trafiğini kilitliyor.
Önceden de defalarca konuyla ilgili haber yaptığımız caddenin tek yönlü trafik akışının sağlanması trafik sıkışıklığının çözümü olacağını düşünen vatandaşlar Dinar İlçe Trafik Komisyonundan gerekenin yapılmasını istedi.
Polis ve Vatandaş Bir Birine Giriyordu
Şair Nedret Gürcan Caddesinde trafik polisleri ile araç sürücüsü park etme yüzünden belirli bir süre sözlü tartışma yaşadı. Vatandaşlar bu caddede 10 Dakika araçların bekleme süresi olduğunu iddia etti. Ancak caddenin her iki tarafına da takılan trafik levhalarında bırakın park etmeyi duraklamanın bile yasak olduğu gösteriliyor.
Bu Trafik Sorununa Bir Çözüm Yolu Bulun
Konuyla alakalı görüştüğümüz araç sürücüleri İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin'e, Belediye Başkanı Saffet Acar'a ve İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç'e seslenerek sorunun çözümü hakkında yardım talep etti. Özellikle hafta içi trafiğin kilitlendiği cadde için konuşan vatandaşlar şunları söyledi, "İlçenin en dar ve mantık dışı olan çift yönlü yolu çok büyük trafik sorunu oluşturuyor. Bu yolda defalarca vatandaşlar bir birleriyle yol yüzünden kavga etti. Bu sorunun acil çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizce çözüm yolu caddenin tek yön olarak trafik akışının sağlanmasıdır" dediler.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi