DİNAR’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ 1 EKİM’DE

Dinar Kaymakamlığı ve Türk Kızılayı Dinar Şubesi iş birliği ile ekonomik yönden yetersiz vatandaşlarımızın çocukları ile ilçemizde bulunan Suriye göçmen kardeşlerimizin çocuklarının toplu sünnet şöleni düzenlenecektir.
Bu kapsamda Türk Kızılayı Dinar Şubemize başvuru yapan 75 ailenin çocuklarının sünneti Dinar Devlet Hastanesinde yapılmıştır.
Sünnet şöleni ise 1 Ekim 2016 Cumartesi günü ilçe merkezi ve Santral Park’ta yapılacaktır. Sünnet çocukları kendilerine tahsis edilen araçlar ile şehir turu sonrasında Mehter Takımı eşliğinde yemek ikramı ve eğlence yapılacaktır.   Tüm Dinar vatandaşlarımız davetlidir.
“KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN”
Bu yıl TÜRKKIZILAYI’nca düzenlenecek kampanyada vatandaşlarımız yurt içinde Et ve Süt Kurumu kombinalarında Kurban kesimlerini yaptırabileceği gibi, yurt dışında da Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkaslar ve Ortadoğu ülkelerinde kurban kesimi vecibelerini yerine getirebileceklerdir. Yurt içi kesimlerden elde edilen etlerin tamamı önceki yıllarda olduğu gibi konserve yaptırılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacaktır. Yurt dışında ise kesim ve dağıtımlar Kızılay ekiplerince yapılacaktır. Kurban bağışçılarımız istediği takdirde bağışladığı kurbandan yapılan kavurmaların dağıtımına gönüllü olarak katılabileceklerdir.
 
Yurt içinde yapılacak kurban kesimleri için bir hisse vekalet bedeli; 740,00 TL
Yurt dışında yapılacak kurban kesimleri ise bir hisse vekalet bedeli; 475,00 TL
Bu kampanya 11 Eylül 2016 Arife günü son bulacaktır. Türk Kızılayı Dinar Bürosundan konu ile ilgili bilgi alınabilir.
İrtibat Tel: 0 505 935 8044
 
Editör: Haber Merkezi