DİNAR’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE 3 YAZARIN KİTAPLARI DAĞITILDI

24 Kasım öğretmenler gününde Park-Ala salonunda öğretmenlere verilen yemekte salon tıklım tıklım doldu taştı. Belediye başkanı Saffet Acar öğretmenler günü nedeniyle yaptığı konuşmada öğretmenliğin önemini anlatarak katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Kürsüye gelen Diyaş-Derneği başkanı (Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği )Raif Öztürk Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada Derneğin üç üyesinden Ayhan Kalkan, Rıfat Yiğit ve Refik Kaplan’ın hazırlamış olduğu kitaplarını yayınlayan Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü yayınları içinde bu günün hatırası olarak belediye başkanı Saffet Acar’ın hediyesi olarak dağıtılacağı belirterek Başkan ACAR’A Dernek adına teşekkür etti.

Salondaki masalarda oturan davetlilere belediyenin görevlendirdiği üç kişi tarafından Belediye Kültür Müdürlüğünce bastırılan kitaplardan, Diyaş Derneği üyelerinden Araştırmacı yazar Ayhan Kalkan’ın 18.kitabı olan Elife Ananın Çilesi kitabı 328 sayfalık Bir roman olarak ,emekli öğretmen Rıfat Yiğit’in 216 sayfalık Abdal Düşü isimli romanı ve Bir halk çocuğu olan şairimiz Refik Kaplan’ın 160 sayfalık Gönül Bağı isimli şiir kitabı  görevlilerce kucak kucak masalardaki  davetlilere dağıtıldı.

Bine yakın kitabın kitapseverler tarafından alınarak salonda bulunan yazarlardan imza isteyen okurların beğenisi ile karşılanması salondan çıkarken kapıda kendilerini uğurlayan belediye başkanı Saffet Acar’a öğretmenler günü gecesi ve kültür hizmetleri için teşekkürler ederek ayrılması dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi