DİNAR’DA ÖĞRETMENLER ‘GECESİ’ PROGRAMINA KATILIM YOĞUN OLDU

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Gecesi programına bu yıl da öğretmenlerimiz ve aileleri tarafından katılım yoğun oldu.
Park Ala Konferans salonunda düzenlenen programa; Belediye Başkanı Saffet Acar, eşi ve Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, emekli ve görevi başında ki öğretmenlerimiz aileleri ile birlikte geceye teşrif etti. Başkan Saffet Acar ve eşi Günsel Acar hanımefendi tüm masaları tek tek ziyaret ederek programa katılan öğretmen ve ailelerine hoş geldiniz dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz’ın sunuculuğunda başlayan programda açılış konuşmasını emekli Öğretmen Sultan Erçelik yaptı. Erçelik, öğretmenler günün anlam ve önemine binaen yapmış olduğu konuşma sonrasında, geceye ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Saffet Acar öğretmenler günü dolayısıyla konuşmasında şunları söyledi; “Çok kıymetli öğretmenlerim, hanım efendiler, bey efendiler öncelikle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum, hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu gün çok anlamlı son derece önemli bir gün benim için çünkü 24 Kasım öğretmenler günü. Öğretmenler günü hepimize kutlu olsun diyorum, tekrar geldiğiniz için hepinizi sevgi ve saygı ile tekrar selamlıyorum. Değerli öğretmenlerim, bana göre ‘öğretmen’ sözcüğü ciltlere sığmaz. Çünkü geleceğimizin teminatı gençlerimizi öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Öğretmenlerimiz varsa bu gün biz varız. Bu memleketin tüm kademelerinde ki evlatlarımızı siz değerli öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Dolayısıyla ben öğretmenlerimizi çok seviyorum, sizleri çok seviyorum ve bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz bu 24 Kasım öğretmenler günün devam etmesini diliyorum. Değerli arkadaşlarım, sizler bu memleketin evlatlarını yetiştiren, sizlerin karşısında her zaman saygı ve sevgi ile eğileceğimiz kimselersiniz, öğretmen olmak herkese nasip olmaz. Öğretmenler bizim geleceğimize yön gösteren değerli bilim adamlarıdır. Sizleri seviyorum, öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum.” Dedi
Emekli Öğretmen Şükran Cihangir günün anısına ‘Biz Öğretmeniz’ isimli şiirini okudu. Emekli Öğretmenimiz ve Kapalı Spor Salonu tesislerinde gönüllü antrenörlük yapan Cemalettin Bozkurt ise yaptığı konuşmasında görevi sırasında öğrencileri ile başından geçen hatıraları anlattı. Bozkurt, konuşmasını şiirle kapatması sonrasında Isparta’dan gelen orkestra gurubu tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi. Akabinde sahne alan Belediye Başkanı Saffet Acar, Türk Sanat Müziğinden bazı eserler seslendirerek öğretmenlerimize ve ailelerine minik bir konser verdi. Program sonrasında Acar, geceye katılan öğretmen ve ailelerine tek tek teşekkür ederek yolcu etti.
 
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi