Dinar’da Kadın Girişimciler Bir Arada

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde kurulacak olan ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünü yaptığı Dinar Kadın Girişimciler Kurulu yeni çalışma döneminin ilk tanışma toplantısını Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Yıllardır kurulması için çalışmalar yapılan küçük gruplar halinde kurularak faaliyet göstermekte zorlanan Kadın Girişimciler Kurulu ilk defa güçlü ve kalabalık bir ekiple bir araya geldi.

Toplantının açılışında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu Kurt ve Oda personeli Belgin Bekle, Kadın Girişimciler Kurul üyelerine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışma yapısını ve gelecekte yapılması planlanan hedefleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı öncelikle Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri birbirlerini tanıyarak başladı. Kadın Girişimci Kurulunun yapabilecekleri, görevleri ve İlçemizdeki bayanların her türlü sorunlarının araştırılmasına yönelik konular konuşuldu.

Rukiye Bağcıoğlu, Hasret Çetin, Melike Acar, Günsel Acar, Yaşar İrep, Sultan Öztürk, İlksan Çınar, Zübeyde Acar, Sevda Zobalı, Hatice Gökoğlu 'ndan oluşan Kadın Girişimciler Kurulu 16 kişilik sayısını tamamlamak amacıyla Odaya kayıtlı bayan üyelerle de görüşmeler yaparak bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi