DİNAR’DA GİRİŞİMCİLİK KURSU KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

Küçük ve Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), İş Kur ve Dinar Belediyesi iş birliğince yapılan kurs sonrasında, kursiyerlere belgeleri verildi.

KOSGEB, İş Kur ve Dinar Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında, 03 - 13 Temmuz 2015 tarihinde Dinar Belediyesi meclis toplantı salonunda 18 kursiyere girişimcilik eğitim kursu verilmişti. Başkanlık makamında, KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa Çanakçı ve Belediye Başkanı Saffet Acar öncülüğünde 18 kursiyere katılım belgeleri verildi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, belge dağıtımı öncesinde yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; "Sizler çok şanslısınız, çünkü her şeyin başı eğitim. Burada iyi bir eğitim aldığınızı ümit ediyorum, almış olduğunuz bu eğitimi eğer ekonomiye yansıtırsanız hem özel hayatınızı hem ailenizin hayatını hem de Türk ekonomisine bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Mutlaka her şeyin başı eğitim, eğitimli bir toplum hiç bir zaman yıkılmaz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi

KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa Çanakçı ise kurs, işletme ve iş planı hakkında kursiyerlere bilgi vermesi, kullanılacak hibe ve krediler ile ilgilide anlatım yaparak kursiyerlere başarılar diledi. Belediye Başkanı Saffet Acar ve KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa Çanakçı tarafından kursiyerlere katılım belgeleri verilmesi sonrasında program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi