DİNAR’DA DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ
 
Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen FETÖ Terör örgütüne karşı yapılan “Demokrasi Yürüyüşü” ne binlerce Dinarlı vatandaş katıldı. Cumhuriyet Caddesinde toplanan kalabalık halk buradan Dinar Belediye Bandosu eşliğinde Adliye caddesine doğru yürüdü. Atatürk Park’ından tekrar cumhuriyet caddesine doğru yönelen yoğun kalabalık yürüyüşüne başladığı noktada son verdi.
 
Dinar Belediye zabıta ekipleri tarafından Türk Bayraklarının dağıtıldığı demokrasi yürüyüşünde çok büyük birlik ve beraberlik vardı. Darbeye ve darbeciye karşı dim dik ayakta duran Dinarlı vatandaşlar 15 Temmuz akşamı için yapılan hain darbe girişimini bir kez daha lanetleyerek kınadı.
 
Dinar Belediyesi tarafından organize edilen ve her kesimden vatandaşın katıldığı demokrasi yürüyüşü sonrasında vatandaşlara bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi, “Allah’a şükürler olsun ki bugün demokrasiye sahip çıkan bir ülkemiz ve Dinarlı vatandaşlarımız var. Dolayısıyla bu akşam çok güzel bir demokrasi yürüyüşü yaptık. Katılanlardan Allah razı olsun diyorum. Vatan uğruna şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet diliyorum. Cenabı Allah bir daha böyle acılar göstermesin, birlik ve beraberliğimiz hiç bir zaman bozulmasın” dedi.
 
İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise vatandaşlara yaptığı konuşmasında ilçede koltuğa oturarak zaman geçirecek insanlar olmadığını, zamanı geldiğinde memleket için meydanlara çıktıklarını belirterek şunları söyledi, “İki yıldır burada sizler için görev yapıyorum. Bu sürede şunu gördüm, Dinar halkı her türlü hizmete layık insanlardır. Bu günkü yürüyüşe katıldığınız için sizlere ve yürüyüşü organize ettiği için Belediye Başkanımız Saffet Acar’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
Demokrasi yürüyüşü sonrasında yapılan birlik ve beraberlik konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Celil Şimşek her akşam olduğu gibi Demokrasi şehitlerimiz ve diğer bütün şehitlerimiz için dualar okudu.




 
Editör: Haber Merkezi