Dinar'da Ak Parti'li Kadınlar Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Üyeleri Asya Otel'de akşam yemeğinde bir araya geldi. Kadın Kolları Başkanı Zade Orhan önderliğinde toplanan Ak Partili kadınlar yemeğin ardından bir toplantı gerçekleştirdi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zade Orhan, kadınların siyasette daha aktif hale gelmelerinin çok önemli olduğunu, bu sebepten dolayı da kadınların belirli aralılarla düzenli olarak toplantılarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Kadınların Sanat, Bilim, Edebiyat, Spor ve birçok dalda başarılı olduklarına defalarca şahit olduklarını ifade eden Orhan şunları söyledi, 'Ak Parti olarak bütün çabamız geleceğin Türkiye'sin de kadınlarımızın bugün olduklarından çok daha etkin çok daha mutlu olmaları içindir. Bu nedenle Dinar'da Ak Parti'de çok büyük birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan ve çok büyüm önem arz eden Genel Seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak, partimizin kadınlar kolu olarak üzerimize düşen görevi gerçekleştireceğiz' dedi.

Editör: Haber Merkezi