Dinar’da 100 Bin Metrekare Yol Yapılacak

Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve iş atölyesi müdürlüğü ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tamamlanan doğalgaz döşeme işlemi sonrasında, 2015 yılı yol yapım programı dâhilinde kilitli parke taşı döşeme işlemi başladı. Cumhuriyet Mahallesinde başlayan kilitli parke taşı döşeme çalışması öncesinde ekip ve iş makineleri tarafından yer düzenleme ve tesviye çalışması yapıldı. Belediye ekipleri tarafından beton kilitli parke taşı döşemesi başlarken, bu yıl programa alınan ve yollara döşenecek kilitli parke taşının 25 bin metrekare olacağı, yağışlı havaların sona ermesi ile birlikte bu yıl 75 bin metrekarelik alana sıcak asfalt serileceği fen işleri müdürlüğü tarafından belirtildi.

Yine Yol Yapımında Rekor Kıracağız

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar 2009-2013 yılları arasında Dinar’da 807.456 metrekare yol yapım çalışması yapılarak rekor kırıldığını, 2015 yol yapım sezonunda ise 25 bin m2 kilitli taş, 75 bin m2 ise sıcak asfaltın serileceğini söyledi. Dinar Belediyesi olarak bütün birimlerin gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğünü bildiren Başkan Acar şunları söyledi, ‘Dinar Belediyesi olarak ikinci dönemimizde de tüm hızımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaz sezonu içerisinde yol yapıl çalışmalarımız devam edecek. Belediyem ve personellerim olarak Dinarlı vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi