DİNAR TSO, TOBB’DE BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) oda ve borsalardaki 10 bine yakın meclis üyesi için bilgilendirme seminerleri başlattı. Meclis üyeleri, TOBB ve oda-borsaların iş dünyası için verdiği hizmetler alanında üçer günlük programlara katılıyor. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, günümüz dünyasında bilginin en önemli servet olduğuna dikkat çekerek, 10 bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesinin, Odalar Birliği tarihinde bir ‘ilk’ olduğunu vurguladı.
Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerleri’nin 150 kişiye yakın üyeden oluşan ilk grubu, TOBB ve TOBB ETÜ’de üç günlük yoğun bir programa katıldı. Birliğimiz ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(TOBB ETÜ SEM) 'nin birlikte hazırladıkları Oda ve Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Eğitim Seminerine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim SOYALTIN, Muhammet ERTÜRK, Abdullah BAĞIRKAN, Ahmet DEMİR, Meclis Başkanı Ahmet ACAR Meclis Üyeleri Hüseyin ÇETİNKAYA, Metin AVCI, Nihat SARI, İsmail Berkay GÜRBÜZ, Seydi Bİr, İsmail KESKİNOĞLU, Ömer TOMBULOĞLU ve Genel Sekreter Tansu KURT Katıldılar.
Meclis Kurulu Üyeleri Seminerin ilk ve son günü meclis üyeleri ile birlikte olan ve onlara hitap eden Hisarcıklıoğlu, “365 oda ve borsamızda 10 bine yakın meclis üyemiz var. Hem yaptığımız işler bilinsin, hem de meclis üyelerimiz faydalansın diye bu projeyi hedefledik” dedi.
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” sözünü hatırlatan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin kendi illerinin ve mesleklerinin temsili noktasında olduğuna işaret ederek, bu anlamda bilginin büyük önem taşıdığını anlattı. Oda ve borsalardaki seçim sisteminin demokratikliğinden söz eden Hisarcıklıoğlu, 4 yıl boyunca rekabet ettiğiniz rakibinizden oy istemek dünyanın en zor işlerindendir” diye konuştu.
Meclis üyelerinin kendi işlerinden ve ailelerinden fedakârlık ederek, maaş almadan hizmet etmeye talip olduklarını vurgulayan TOBB Başkanı, bütün meclis üyelerine teşekkür etti.
 
(Ramazan Gürbüz)
Editör: Haber Merkezi