Dinar MYO’da Yeni İdare Dönemi Başladı

Afyonkocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Müdürü İbrahim Balık görevinden ayrılarak Afyonkarahisar merkeze gitti. Dört yıl DMYO’da müdürlük görevini yapan İbrahim Balık veda yemeği vererek ilçe protokolü ve kurum içi mesai arkadaşlarıyla helalleşti.

 

Suçıkan Park Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Meslek Yüksek Okulu Yeni Müdürü Hayrettin Ertan ve okul öğretim görevlileri katıldı.

 

DMYO’ya müdür olarak atanan Hayrettin Ertan, Eski Müdür İbrahim Balık’ın ilçeye ve okula 4 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet ettiğini ifade ederek, Balık’ı çok kibar ve nazik bir insan olarak tanıdığını, Dinar’ı hiç bir zaman unutmaması gerektiğini söyledi.

 

Dinar’daki görevinden resmi olarak ayrıldığını ancak gönlünün her zaman Dinar ile birlikte olduğunu kaydeden İbrahim Balık yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘Dinar Meslek Yüksek Okulu olarak çok iyi bir seviye yakaladık. 4 yıl görev sürem içerisinde okulumuza 8 yeni personelimiz katıldı. Ben sizlerden öncelikli olarak eğitim faaliyetlerinizi aksatmadan sürdürmenizi rica ediyorum. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar el birliği içinde yapılan işlerdi. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Saffet Acar’a, Eski kaymakamlarımız Ahmet Yurtseven’e, Avni Kula Bey’e ve yeni kaymakamımız Mustafa Şahin Beylere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz her zaman siyaset üstü bir kurum olarak hareket ettik. Bazı siyasetçilerimiz bunu beğenmedi. Ancak böyle olmak zorundaydı’ dedi.

 

Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise, İbrahim Balık’ın ilçeyle aşina olmuş bir insan olduğunu ve Dinar’ı çok benimsediğini söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Saffet Acar çok hüzünlü bir ayrılık olduğunu belirterek, ‘İbrahim Balık’ın gidişini öğrendiğimde gerçekten çok üzüldüm. Müdür beyle 4 yıl birlikte çalıştık. Okulumuzda çok iyi bir eğitim sistemi var. Kendisine teşekkür ediyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

 

Konuşmaların ardından ise Afyonkarahisar merkeze temelli giden İbrahim Balık’a Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Yeni Müdürü Hayrettin Ertan tarafından plaket ve hediyeler takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi