Dinar MHP Teşkilatı İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti
 
Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı  Beşiktaş Vodafeone Arena Stadı yakınlarında bölücü teörö örgütü pkk tarafından gerçekleştirilen ve 44 polisimizin şehit olduğu saldırı nedeniyle Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyareti gerçekleştirdi.
 
Milliyetçi Haraket Partisi Teşkilat Başkanı Mustafa KARAHAN  ve  Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyaret programında polis memurlarına baş sağlığı dilendi.
 
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’i makamında ziyaret eden  MHP Partisi  gurubu bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.
 
Milliyetçi Haraket Partisi İlçe Başkanı Mustafa  KARAHAN  İlçe Emniyet Müdürü Yunus DİNÇ’e Çiçek taktim etti. Burada yaptığı konuşmasında, “İstanbul Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın. Hainler, iş birlikçiler kardeşliğimizi, huzurumuzu bozamayacaklar’ dedi.
 
İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ise, Aziz Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği sayesinde bütün terör örgütlerinin bertaraf edilerek yok edileceklerini, Türk Polisi’nin her daim görevi başında vatanı için hazır olduğunu ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç Milliyetçi Haraket Partisi Teşkilatına Emniyet binasında bulunan polis gözetleme kamera odasına göstererek  İlçemizin güvenliğini sağladıklarını huzur ve refahın olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi