DİNAR FATİH ORTAOKULUNDA TEOG BAŞARISI TÖRENİ

2015-2016 Eğitim öğretim yılı TEOG Sınavları birinci oturumu 25-26 Kasım 2015'te yapıldı. Dinar Fatih Ortaokulu TEOG'DA başarı gösteren öğrencileri tüm okulun katılımıyla gerçekleştirilen bir törenle Başarı Belgesi vererek ödüllendirdi.

 Okuldan 121 8.sınıf öğrencisinin katıldığı TEOG Sınavında altı ana dersten 19 ve 20 doğru yapan 52 öğrenciye başarı belgeleri verildi. Bu öğrencilerden ikinci TEOG için başarılarını arttırma, herhangi bir dersten tam puan alamayan öğrencilerden ise daha iyi bir gayret ve performans gösterme sözü alındı.

Sınavda sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olan Elif Sude BAĞRIAÇIK tüm öğrencilerin alkışlarıyla tebrik edildi. Törende konuşan okul müdürü Murat Nail ÜNER :"Kıymetli öğrencilerimiz, yaz kurslarımızdan bu yana çok emekler verdiniz. Öncelikle sınava çalışan elinden gelen çabayı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Velilerimize ve fedakâr öğretmenlerimize de sizlere verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Bu sınav nisanda yapılacak olan TEOG sınavına yol gösterici nitelikte değerlendirmelidir. Her öğrencimiz 'Acaba daha başarılı olmak için neyi eksik yaptım?" sorusunu kendisine sormalıdır. TEOG sınavının ne olduğunu bildiğiniz kadar ne olmadığını biliyor olmanız da çok önemlidir. Sınavlar bilgi düzeyinde başarıyı ölçen araçlardır. Kesinlikle sizin değerinizi ölçmez. Ya da mutlu olmanızı sağlayacak tek etken değildir. Sizler yapabileceğinizin en iyisini yapma gayretinde olun. Öğretmenleriniz olarak bizler de sizin sadece okul ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında mutlu ve başarılı olmanız gayretindeyiz. Sonuç her ne olursa olsun bizim ve aileleriniz için çok kıymetlisiniz." dedi.

Törenin sonunda sınavda sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Fatih Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Elif Sude BAĞRIAÇIK ailesiyle birlikte tebrik edildi.

Afyon Zafer olarak bizde: Fatih Ortaokulunu ve öğrencilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi