Dinar CHP Parti Binasının Açılışını Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasının açılış merasimi gerçekleştirildi. Kısa bir süre önce CHP Genel Merkezi tarafından finanse edilerek, Dinar Ticaret Merkezinde bulunan iki ayrı iş yerini satın alarak birleştirilmesi sonucunda CHP İlçe Teşkilat binasına sahip oldu.
 
Dinar CHP İlçe Yönetimi tapusunu aldıkları İlçe Başkanlığı yeri için özel bir açılış töreni düzenledi. Törende bir konuşma yapan CHP Dinar İlçe Sekreteri Mehmet Altıntaş şunları söyledi, “CHP İlçe binamızın açılışı nedeniyle burada toplanmış bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.
 
CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, açılışa teşrif eden konukları partililere tek tek tanıttı. Eski ilçe başkanımız Tülay Er zamanında ilk adımları atılan ve daha sonra diğer ilçe başkanlarımız ile devam eden parti binası kazandırılması projemizde nihayet sona gelerek tapumuzu aldık. Uzun ve çetin bir mücadele oldu. CHP Genel Başkan Yardımcımız Haluk Koç hoca ile bu konuyu görüştük. Gereken her şeyi bize sunarak parti binamızın alınmasını sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizden sonra gelecek olan nesiller kira sorunu yaşamasın, yer sorunu yaşamasın istedik. Sebep olanlardan Allah razı olsun” dedi.
 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise parti binasının açılış merasiminde yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Dinar’da bir sevda vardı. Ta Tülay Er başkanımızdan bu zamana kadar gelen. Bir binamız olsun ümidiyle çıkılan bu yolda başarıya ulaştık. Dinar ilçemiz 15 Haziran seçimlerinde en yüksek oy artış oranına sahip ilçemiz oldu. 1 Kasım’da da partililerimiz, yol arkadaşlarımız, Dinarlı hemşerilerimiz dik durdu, bize ellerinden gelen desteği verdi. Daha sonra Dinar’daki yöneticilerimizle birlikte Genel Başkanımızı bina alma konusunda ziyaret ettik. Kendisi de bize parti binası alınması konusunda söz verdi. Ama Dinar’dan önümüzdeki dönemde belediyeyi istiyoruz dedi. Biz de bu sözü tutmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.
 
CHP Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, Dinar’ı kendi evinde gibi hissettiği bir yer olduğunu, yeni parti binasının hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu, “Bugün buraya BABA EVİ’nin açılışını yapmaya geldik. Dinar’da çok farklı partilerden, haramdan ve yalandan korkan, alnının teriyle ekmeğe tuz eyleyen güzel insanlar yaşıyor. Geçmişte çok farklı partilere oy verilmiş olunabilir. O partilerin yöneticilerine kızabiliriz. Ancak geçmişte o partilere oy veren Dinarlılar böyle olacağını bilip de oy vermediler. Çiftçinin yoksullaşacağını, bütün girdiler artarken çiftçinin fakirleşeceğini, esnafın siftahsız  kepenk kapatacağını düşünselerdi, emeklinin her gün bir sabun gibi eriyen maaşına rağmen onun sesinin duyulmayacağını düşünselerdi, işçinin alın terinin sömürüleceğini bilselerdi bu partiye oy vermezlerdi. Öbür tarafta milliyetçiler, vatanını, milletini sevenler, MHP başındaki Genel Başkanı partinin, hiç kimsenin haberi olmadan bu güne kadar ağız dolusu laf söylediği, bölünme getirir dediği başkanlık sistemi için AKP’nin koluna gireceğini, peşine takılacağını bilseydi onlarda oy vermezlerdi. Bu binanın bir tapusu var. Bu binanın bir tapusu var. Bu tapunun üstünde, ne Kemal Kılıçdaroğlu ne de Özgür Özel yazıyor. Ne Bülent Ecevit Yazıyordu, ne İsmet İnönü. Tapu bir kişiye ait Gazi Mustafa Kemal” dedi.

Dinar Umut Haber
 
Editör: Haber Merkezi