'Dinar Bu Dönem Ayağa Kalkmalı'

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Başkanlığında bir toplantı düzenledi. Aday Adaylığı sürecinde temayül yoklaması için çalışmalarını hızlandıran Av. Ali Özkaya burada Ak Partili vatandaşlarla bir araya geldi.

Uzun yıllardır Dinar'ın ve bölgesinin milletvekili olmadığını ancak bu dönem bu özleme son vermek istediklerini ifade eden Özkaya şöyle konuştu, 'Partimizin çok değerli delegeleri üyeleri ve gönülden bağlanmış dostlar, çıktığımız bu güzel yolda, Dinar'ımıza, bölgesine ve Afyonkarahisar'ımıza hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. BU dönem üçüncü kez aday adayı olarak karşınıza çıktım. Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler Türkiye için gerçekten çok büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz dönem Afyon'da  3 Milletvekilinde kaldık. Ancak bu dönem çok farklı Dinar ve bölgesinde Ak Parti'nin oylarının artacağına yürekten inanıyorum. Çünkü Bizim bölgemiz bu dönem çok istekli. Yılların verdiği Milletvekilsizlik bu dönem herkesin iştahını kabartmış durumda. Sizlerin destekleri ile bu dönem Milletvekili çıkartacağımıza yürekten inanıyorum' dedi.

Özkaya Partililerle İstişare Etti

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatında partililerle buluştuğu programda karşılıklı istişarelerde de bulundu. Partililerden gelen soruları yanıtlayan Özkaya, herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi