DİNAR BELEDİYESİ TAŞERON İŞÇİLERİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ

Dinar Belediyesi Taşeron İşçileri özel bir sağlık merkezi tarafından sağlık taramasından geçirildi.
İsçiler belediye bahçesinde oluşturulan bölgede sırayla sağlık taramasından geçti. İlgili formları dolduran personel, sırayla 3 testi de yaptırarak tarama işlemini tamamlamış oldu. Her sene periyodik olarak yapılacak taramalarla personele ait dosya oluşturularak sağlık takibi yapılabilecek. Dinar Belediyesi, gerçekleştirilen çalışmayla, personelin sorunlarını en aza indirgemeyi, performansı ve hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.
Belediye personeli sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ‘Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak için sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmektir. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveriyle çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir’ dedi.
Personel sağlığının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Acar, ‘Personelimizin sağlığı bizim için her şeyden önde gelir. Onların sağlıklı olarak hizmet vermeleri, bizlere güven veren halkımızı da memnun edecektir. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıkla hizmettir’ dedi.  
 
Editör: Haber Merkezi