DİNAR BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından; muhtarlara, basın mensuplarına, meclis üyelerine, engellilere, gazi ve şehit aileleri sonrasında belediye personeline iftar yemeği verildi.
Suçıkan Park tesislerinde verilen iftar yemeğine belediyenin tüm birimlerinde görev alan personel aileleleri ile birlikte katıldı. Personelini ve ailelerini Suçıkan Park tesisleri yarı olimpik yüzme havuzu yanında bulunan alan girişinde karşılayan Başkan Saffet Acar daha sonra tek tek masaları gezerek iftara katılanlara ‘hoşgeldiniz’ dedi.
 
İftar yemeği sonrasında Belediye Bando Şefi Gazi Yılmaz tarafından yapılan dua sonrasında Başkan Saffet Acar konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle hepinizin mübarek Ramazanını kutluyorum. Ramazanın artık son on gününe girmiş bulunuyoruz. Cenabı Allah yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin, tabiki sizler benim için son derece önemlisiniz, sizleri çok seviyorum, Cenabı Allah’tan sizlere; sağlık, sıhhat, huzur ve barış içerisinde nice Ramazanlar diliyorum. Hepinizi önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramını kutluyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi. 
 
İftar programına katılan personel ve ailelerini program sonrasında tek tek uğurlayan Başkan Saffet Acar kendilerine teşekkü ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Editör: Haber Merkezi