Dinar Atatürk Orta Okulu Yıl Sonu Etkinlikleri
Dinar Atatürk Orta Okulunda Halk Eğitim Merkezi Giyim Sergisi açılışı ve Okulun “Bahar Şenlikleri” etkinlikleri birlikte yapıldı. Öğrenci etkinlikleri ile başlayan program daha sonra İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu’nun Giyim Sergisini açması ile devam etti.
Atatürk Orta Okulu bahçesinde düzenlenen yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde bir açılış konuşması gerçekleştiren Okul Müdürü Mustafa Elmas, etkinliği düzenlemelerindeki amacın taşıma merkezi olan okulun, öğrencisiyle, öğretmeniyle ve velisiyle tüm paylaşımlarla bir düğün havası içinde, bir yılın yorgunluğunu atmak ve öğrenci, öğretmen, veli iş birliğini pekiştirmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Sevgili öğrenciler eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştık, bu yıl 4.5.6 ve 7. Sınıflar bir üst sınıfa geçtiler. 8. Sınıfların ise bu okuldaki son günleri. Bu nedenle okul hayatınız boyunca aynı kaderi paylaştığını arkadaşlarınızla aranızda geçen küçük kırgınlıkları unutunuz. Sizler her sabah okulun kapısından içeri girerken yeşil Dinar’ımızın her köyünden gelen farklı birer çiçek misali okulumuzu şenlendirdiniz. Sizleri ilkbaharınızla, sonbaharınızla, kışınızla, yazınızla ayağınızdaki çamurunuz, tozunuzla karşılıksız seviyoruz. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Okul Müdürü Mustafa Elmas’ın konuşmasının ardından öğrenciler hazırladıkları etkinlikleri sunmaya başladı. İlk olarak sahne alan Anasınıfı etkinliklerinde minik öğrenciler öğretmenlerinin öğrettiği oyunları oynadılar. Ardından Gangnam Style dansı yapan orta sınıf öğrencilerinden sonra Halk oyunları ekibi gösterilerini sundu. Öğrencilerin Dinar Türküleri söylediği program daha sonra Halk Eğitim Merkezi Giyim Sergisi açılışıyla devam etti. Giyim sergisinin gezilmesinin akabinde ise Atatürk Orta Okulu öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu el işleri sergilendi.
Okul bahçesinde yapılan etkinliğe Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Metehan Aydın, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Editör: Haber Merkezi