BAYANLAR MECLİSİ HIDIRELLEZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi kurulduğu 2009 yılından bu yana, yaptıkları çalışma ve faaliyetleriyle yardıma muhtaç aile ve öğrencilere yardım yapmaya devam ediyor.

Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar'ın öncülüğünde ilçemizde her yıl yapılan Hıdırellez şenliklerinde kimsesiz çocuklar yararına açtıkları kermes için çalışmalarına başladılar.

Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar yaptığı açıklamada: "Kimsesiz çocuklar yararına el örgüsü bebekler yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bayanlar tarafından yapılan el işi çalışmalardan kazanılan paraların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını, ancak el işlerinde kaynaklarının kısıtlı olduğunu söyledi. Bu çalışmalarımıza yardımcı olmak isteyen bayanlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum gelin hep birlikte yardım edelim. Dinar'daki yardıma muhtaç olan kardeşlerimize yardım etmek Dinarlılar'ın görevidir. Bu görevin bir kısmını bizler üstlendik. Kendi elimizden geldiğince el örgüsü bebekleri Kermesde satışa sunarak yardıma muhtaç aile ve öğrencilere yardım ediyoruz. Bizimle birlikte bu vatandaşlarımıza yardım etmek isteyen bayan arkadaşlarımızın çalışmalarını kermesimizde sunmaktan mutluluk duyarız" dedi

Editör: Haber Merkezi