Başkan Acar’a STK’lardan ziyaret

Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği üyesi, eğitimci Şair ve Yazar Turan Karlı’nın “KEREM DER Kİ” ve “BÖLÜK PÖRÇÜK” isimli kitaplarının Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından bastırılıp, halkla buluşturulması sebebiyle; Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği’nin girişimleri ve şair ve Yazar Turan Karlı’nın dostlarının katılımı ile Belediye Başkanı Saffet Acar’a bir ziyaret gerçekleştirildi ve basımı gerçekleştirilen kitaplar ziyaretçilere ve basın mensuplarına tanıtıldı.
Gerçekleşen ziyarette; şair ve yazar Turan Karlı’nın yanı sıra, Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam, Türk Ocakları Dinar Şubesi Başkanı Raif Öztürk; şairin dostları Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Kenan Özdemir, Engelliler Derbeği Başkanı Seydi Özkurt, şair Mustafa Özçay, emekli öğretmenler Mehmet Cihangir ve Nuri Kınık, Türk Ocakları Dinar Şube Muhasibi Kadir Çalışkan, şair Rıfat Yiğit, şair Abdurrahman Ertürk ile Şair Turan Karlı’nın Halk Oyunları Öğreticisi olan oğlu Özgür Karlı hazır bulundu.
Yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Saffet Acar, Şair ve yazar Turan Karlı’yı kutladı. İlçemizin kültür hayatı ile yazar ve şairler derneğinin faaliyetleri üzerinde düşüncelerini belirten Belediye Başkanı “Belediye Başkanı olarak şanslıyım. Siz değerli şair ve yazar arkadaşlarımı ve bu derneği kutluyorum. İlçemiz kültürü adına güzel şeyler yapıyorsunuz. Dinar belediye başkanı olarak hizmetlerinizi takdir ediyor, sizlere teşekkür ediyorum. Belediye başkanınız olarak her zaman arkanızda olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.
Şair Mustafa Özçay’ın okuduğu iki güzel şiirle devam eden sohbetin sonunda, şair ve yazar Turan Karlı yeni kitaplarını imzalayarak Belediye başkanı Saffet Acar’a teşekkür ederek takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminden sonra; belediye başkanı Saffet Acar, “Sivil Toplum Kuruluşları olarak sizi dayanışma içinde görmekten de ayrıca mutlu oldum, kapım her zaman açıktır, hepinize teşekkür ederim, sağ olun var olun” diyerek misafirlerini uğurladı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi