BAŞKAN ACAR'DAN ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Dinar ilçe merkezinde bulunan engelli vatandaşlara ve ailelerine suçıkan park tesislerinde iftar yemeği verildi.

Başkan Saffet Acar'ın girişimleri ile kurularak bir çatı altında toplanan Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine ve ailelerine Suçıkan Park tesislerinde iftar yemeği verildi. Davete icabet eden vatandaşlar ve protokol Başkan Saffet Acar, eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar ve Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt tarafından kapıda karşılandı.

Yaklaşık 300 vatandaşın katıldığı iftar programında Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Garnizon Komutanı Üstteğmen Mutlu Tokmak, Askerlik Şubesi Personel Başkanı Üstteğmen Ali Azyaman, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar ve eşleri hazır bulundu.

İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt şunları söyledi; "Bizim üyelerimiz adına veya üye olmayan vatandaşlarımız adına konuşacak, dertleşecek çok şeylerimiz var. Ama bu dertleşmeleri başka bir toplantıda dile getirelim. Birbirimizin dertlerine ortak olalım. Bizlere bu iftar yemeğini veren başta Belediye Başkanımız Sayın Saffet Acar olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Belediye Başkanı Saffet Acar kendisininde Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bir üyesi olduğunu hatırlatarak şunları söyledi; "Biliyorsunuz Ramazn-ı Şerifin nerdeyese bir halkasını doldurmak üzereyiz. Cenab-ı Allah bu tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul eylesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sizleri bu güzel davete icabet ettiğiniz için kutluyorum, inşallah çok güzel günlerde bir arada olmak dileği ile hepinize sağlık, huzur, mutluluk diliyorum afiyet olsun Allah kabul etsin." Yapılan konuşmalar sonrasında ilçe Müftüsü Celil Şimşek tarafında dua edidi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi