Başbakan Yıldırım’dan Dinarlı Gençlere Mektup

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Bölge Koordinatörü Ali Sayın İl Başkan Yardımcıları Zeynel Abidin Adatepe, İbrahim Koyun ve Mutlu Şen AK Parti Dinar İlçe Teşkilatında geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. AK Parti Dinar İlçe Başkanı Fatih Salman, yönetim kurulu üyeleri ve Ak Partili Gençlerin tam kadro katıldığı toplantıda Başbakan Binali Yıldırım’ın Dinarlı gençlere mektubu okundu. Yeni anayasa değişikliği üzerinde de bazı görüşmelerin ve bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda Gençlerin okuduğu Başbakan Binali Yıldırım’ın mektubunda; “Dostlarımız, yol arkadaşlarımız ve milletimizle beraber, köklü bir medeniyetin evladı ve zengin bir kültüre sahip bir vatanın mirasçısıyız. Biliyorum ki vatanımız da, milletimiz de bugüne değin geçirdiği çetin sınavları hep en önde saf tutan ve zorluklara yiğitçe göğüs geren akıl ve bilgi sahibi olduğu kadar da cesaret ve iman sahibi gençleri sayesinde verdi. Verdiğimiz bu sınavların her biri birbirinden zor, birbirinden meşakkatliydi.’’
‘’Demokrasinin egemen olduğu, özgür bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz’’
 ‘’15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimize yönelik daha önce eşi benzeri görülmemiş vahşilikteki ihanet girişimini de başta gençlerimiz olmak üzere Milletimiz durdurdu. Bu süreçte sergilediğin kahramanca duruşundan dolayı sana teşekkür ederim. Genç Kardeşim; şimdi 15 Temmuz 2016 tarihinde yazdığın destanın devamını yazma zamanı. AK Parti hareketinin özü, enerjisi ve en önemli unsuru hep gençler oldu. AK Parti olarak bugüne değin verdiğimiz demokrasi ve özgürlük mücadelesinde gençlerimiz hep en önde yer aldı. Tek amacı milleti ve vatanı için daha iyi bir gelecek kurmak amacıyla çalışmak olan ve senin de bir üyesi olduğun gençlik kolları teşkilatımızda, seni daha aktif yer almaya davet ediyoruz.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, vesayetlerden arınmış, demokrasinin egemen olduğu, özgür bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Geleceğimizin bugünden daha güzel olması, siz gençlerimizin gayretiyle mümkün olacak, geleceğin Türkiye’si sizin ellerinizle inşa edilecek ve emeklerinizle yükselecek. Seni de daha müreffeh bir Türkiye, daha aydınlık bir gelecek için bu kutlu yürüyüşte yol arkadaşı olarak görmek istiyor, fikirlerin, eleştirilerin, projelerin ve çalışmalarınla bize katkı vermeye davet ediyorum. Allah’a emanet ol.” Sözleri gençlere iletildi.
Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Fatih Salman Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubun AK Partili bütün gençlerin evlerine kadar gidilerek dağıtılacağını söyledi.
Umut Haber Merkezi
 
Editör: Haber Merkezi