BAKAN EROĞLU’NU, BAŞKAN ACAR VE İLÇE PROTOKOLÜ KARŞILADI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Evciler ilçesine yapılan bayram ziyareti sonrasında Dinar’a gelen Eroğlunu, Denizli yolu üzerinde bulunan Anatolia Restoran önünde Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar ve ilçe protokolü karşıladı. Yapılan karşılama programında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Öncül Kazancı ve MHP ilçe teşkilatıda hazır bulundu. Karşılama programı sonrasında Eroğlu ve beraberinde bulanan heyet Cumhuriyet Meydanına geçti. Burada vatandaşların da bayramlarını tebrik eden Bakan Eroğlu, kutlama sonrasında protokoldeki yerini aldı.
Cumhuriyet Meydanı Parkı alanında düzenlenen programa; Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Meteoroloji Bölge Müdürü, Orman Bölge Müdürü, DSİ Bölge Müdürü, Milli Parklar Bölge Müdürü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Eski Dinar Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı, Dinar Protokolü ve Dinarlı vatandaşlar katıldı.
Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kaymakam Avni Kula’nın yapmış olduğu konuşmalar sonrasında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kürsüye gelerek tüm Dinarlıların bayramlarını bir kere daha kutladı. Bakan Eroğlu, kendi hükümetleri döneminde Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları anlattı. Ağaç fidanı yetiştirme ve dikim işlemlerine önem verdikleri belirten Eroğlu, hastaneler başta olmak üzere tüm resmi kurumlar alanlarına fidan dikileceğini belirterek bu etkinlik kapsamında belediyelerle de çalıştıklşarını ifade etti. Dinar Belediyesinin de bu etkinlikte rolü olduğunu dile getiren Eroğlu, Başkan Saffet Acar’a ve tüm kurum amirlerine teşekkür etti. Yapılan konuşma sonrasında bayramlaşma programı sona ererken, Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Bakan Eroğlu ve Afyonkarahisar protokolü yolcu edilerek uğurlandı.  
Editör: Haber Merkezi