Asansörler A Tipi Muayene Kuruluşu Tarafından Denetlendi.
İlçemizde bulunan asansörlerin sağlıklı çalışabilmesi ve yıllık bakımlarının yapılabilmesi için Belediye Başkanımız sayın Saffet ACAR ve A1 Belgelendirme ve Muayene Hizmetleri LTD.ŞTİ:adına sayın Adil ŞENOL ile protokol imzalanmıştır.
                İlçemizde bulunan  Dinar belediye binası, Ali Akdağ’a ait işyeri binası, Şehit Selcuk GÜRDAL ilköğretim Okulu binası, Kredi Yurtlar öğrenci yurtları binası, Türk Telekom binası , Akdem otel binasında bulunan asansörler29,09,2014 tarihinde tek tek dolaşılarak Belediyemizi temsilen inşaat mühendisi Filiz ESEN Ve Harita Teknikeri Erkan ÖZKAN,    A1 belgelendirme ve Muayene ltd.şti. temsilen Makine mühendisi Adil ŞENOL ve Elektrik Mühendisi Turgay BULAMUR muayenelerini tamamlamıştır.
                Aynı ekip 2. gün 30.09.2014 günü Huzur evinden başlayarak, Anadolu öğretmen lisesi binası,Yaşar Faruk Oktay a ait bina,Iyaş binası, Park Ala da bulunan asansörleri de inceleyerek 1 yıllık bakım muayenelerini yapmış, ve asansörleri kuran ve aylık bakımlarını yapan Gaye asansör, Umut Asansör ve Gürbüzler asansörlerle irtibata geçerek eksiklerini tamamlaması için bilgilendirmişlerdir.
                Muayenesi yapılan asansörlere sarı,kırmızı ve yeşil etiketler yapıştırılarak kullanıcılar da bilgilendirilmiştir.
               
 
 
 
 
 
               
 
 
                                                                                                                            
 
Editör: Haber Merkezi