BUGÜN CUMA..

Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım.
Ey yalnızların en yakını, tek başına kalanların dostu, çaresizlerin yardımcısı, fakirlerin sonsuz serveti, zayıfların kuvveti, gariplerin şikayet merci’i olan yüce RABBİMİZ.
Gizli bir Ermeni, gizli bir Hristiyan ve Papa tarafından Türkiye'nin gizli kardinali olarak seçilen, kanlı darbe teşebbüsüyle, bedduasıyla, cinnetiyle, masum insanları katletmesiyle, yalanlarıyla, kibriyle, sahtekârlığı ile ihanetleriyle Ramiz’den olma Rabin’den doğma Fetullah Gülen’i cehennem ateşine odun eyle, Ya RABBİ..
15 Temmuz gecesi minarelerden Ezan ve sala sesiyle Milletimiz ellerinde bayrak dillerde Allah Allah nidalarıyla ülkesini ve milli egemenliğini hiç kimseye kaptırmayacağını tüm dünyaya gösteren, vatana sahip çıkmak için tankların önüne başlarını koyan, silahlara göğsünü açan kardeşlerimizi berhudar eyle, ALLAH’ım..
Türk milletinin 15 Temmuz gecesi tek yürek ve birlik olası milli beraberlik duygusu zirveye taşıyarak, o gün Ali, Ahmet, yoktu sadece Vatan vardı. Ülkemizi bölmek isteyen dahili ve harici düşmanlara karşı önemli bir mesaj veren vatansever insanlarımızın birliğini, dirliğini daim eyle ya RABBİ..
15 Temmuz gecesi canlarını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dilerken bir daha ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaması için gücümüze güç kat yarabbi..
Vatan, millet, bayrak ve din sevgisini yaşayarak vatanımıza ve milletimize hizmet etmeyi nasip eyle yüce ALLAHIM..
Ey geceyi gündüze, gündüzü geceye katan, azameti ve yüceliği olan, ihsanı bol, rahmeti bol olan RABBİMİZ.
Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır, dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım.
Biz ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz, ancak senin için namaz kılar ve ancak sana secde ederiz, yalnız sana yalvarır, ancak sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız.
Böylece biz, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık.
Ey Kerim ve Rahim olan RABBİMİZ!
Kendimizi senin uçsuz bucaksız inayetine, yardımına, affına, lütfuna, rahmetine, keremine bıraktık. Senden yardım bekliyoruz.
Belki layık değiliz, belki yüzümüz yok, belki hakkımız değil, ancak biliyor ve ikrar ediyoruz ki senden başka gidecek yolumuz yok, senden başka tutunacak ipimiz yok, senden başka sığınacak kapımız yok, senden başka kimsemiz yok. Biz seni istiyoruz, maksudumuz sensin, bütün istediğimiz senin bizden razı olmandır, bize yar ve yardımcı olmandır.
 
Ey yüceler yücesi, var ve bir olan ALLAH’ım!
‘’Bana dua edin, duanızı kabul edeyim.’’ ‘’Duanız olmasa neyinize kıymet edeyim.’’ buyuruyorsun.
Bizim şu âcizane, hâlisane duamıza icabet eyle,
Bizi zatına kul habibine ümmet olanlardan eyle,
Bizi, hakkı bilip hakka tabi olanlardan; batılı da batıl bilip, batıldan kaçanlardan eyle.
Bizi, cennetine girenlerden, cehenneminden azad olanlardan eyle.
Yalvarıyoruz, bizi cemalini görenlerden eyle YA RABBİ.
ALLAHIM;
Sevgili Peygamberimize salat-ü selam, vesile, üstünlük ve yüksek dereceler ikram eyle.
Ehl’i beytini, ashabını ve O’nun izinde yürüyenleri her türlü ihtirama ve muhabbete nail eyle.
Bizi, iki cihan güneşinin sünneti seniyelerini yaşayanlardan eyle.
Livaü’l-hamd sancağı altında toplananlardan, O’na komşu olanlardan eyle.
ALLAHIM;
Sen affedicisin, affı seversin, bizi ve bütün inanları affeyle.
Bize rahmetinle, şerefinle, bereketinle muamele eyle.
Kur’an-ı Kerim hürmetine, O’nun bereketiyle bizi affeyle.
Kur’an-ı Kerim’i dünyada arkadaş, kabirde yoldaş, nuruyla ahiret şefaatci eyle.
ALLAHIM;
Topraklar altında hak ile yeksan olmuş, dünyada kimi kimsesi kalmamışların ruhlarını şad eyle. Makamlarını cennet eyle. Derecelerini ali eyle.
Bizi, son nefesimizde, iman ile İslam ile Kur’an ile, göçenlerden eyle.
Kelime-i şehadeti söyleyerek ruhlarını teslim edenlerden eyle.
Dar-ı bekâya aşk ile vecd ile heyecan ile neş’e ile gidenlerden eyle.
Bize ve sevdiklerimize güzel ölümler lütfeyle.
Bizi, ölmeden önce ölenlerden eyle YA RABBİ.
ALLAHIM;
Bizi, rızanı kazanmak için acele edenlerden, amel-i sâlih işleyenlerden eyle. Hakiki iman edenlerden, yoluna yönelenlerden, emrine kulak verenlerden eyle. Birbirine karşı hakkı ve sabrı tavsiye edenlerden, seni zikredenlerden ve sana şükredenlerden eyle.
Bizi, nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Bizi, iyilik yaptığında sevinen, kötülük işlediğinde pişman olup af dileyenlerden eyle. Bizi, nimetlerin karşısında nankörlük edenlerden değil, bol bol hamd edenlerden eyle. Bizi, hidayete erenlerden, muttaki, muvahhid, mücahid olan güzel kullarından eyle. Bizi, senin yolunda malıyla, canıyla, ilmiyle, her şeyiyle cihad eden; son nefesinde şehadet şerbeti içen kullarından eyle.
Bizi, huzurundan boş çevirme, lütfunu nail eyle YA RABBİ.
ÂMİN!
Ve selâmün alel mürselin. Vel hamdü lillâhi rabbil âlemin. El-FATİHA!