YÖRÜKZADE AHMET FEVZİ KIZ AİHL KİTAP BAĞIŞI VE SÖYLEŞİ

Boldav Bolvadinliler Dayanışma Vakfı Başkanı Yahya PEKTAŞ tarafından bağışlanmak üzere yüzün üzerinde temel eser Bolvadin Yörükzade Ahmet Fevzi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sn.Eyüp GÜRBÜZ'e teslim edildi.
 
Bağışlanan eserlerin ardından okul konferans salonunda öğrencilerle bir söyleşi yapıldı Söyleşiye Vakıf Başkanımız Yahya PEKTAŞ ile birlikte Emekli Öğretmenler hemşerilerimiz Ömer Faruk PEKTAŞ ve Baki HORANSUYU da katıldı. Çok sıcak bir hava içerisinde gerçekleşen söyleşide Vakfımız faaliyetleri ve yayınlamış olduğu eserleri tanıtılarak öğrencilere imam hatipli olmanın şuuru ve güzel davranışlar sergilemek adına bazı tavsiyelerde bulunuldu. Bolvadin Ağzı ile ilgili şiirler okunarak öğrencilerin neşeli dakikalar geçinmesi sağlandı ve Emekli Öğretmenlerimiz Ömer Faruk PEKTAŞ ile Baki HORANSUYU da öğretmenlik tecrübelerine ilişkin hatıralarını ve tavsiyelerini öğrencilerle paylaştılar.
 
Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) olarak ; Bolvadin Yörükzade Ahmet Fevzi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sn.Eyüp GÜRBÜZ’e çalışmalarında başarılar diler ve öğretmen arkadaşlara tebriklerimizi iletiriz.
 
Editör: Haber Merkezi