Toker: “Akşener’e büyük teveccüh var”

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i büyük bir kalabalıkla karşılayacaklarını söyledi
 
Meral Akşener’e Türkiye genelinde büyük bir teveccüh oluştuğunu ifade eden Toker, “3 Mayıs’ta ilimizi ziyaret edecek olan Akşener’i büyük bir kalabalıkla karşılamaya hazırız” dedi
 
3 Mayıs Salı günü ilimizi ziyaret edecek olan MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e bir destek de MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker’den geldi. Toker 3 Mayıs günü büyük bir kalabalıkla MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i karşılayacaklarını ifade etti.
OYUMUZ YOK YÜREĞİMİZ VAR
Bolvadin’in Afyonkarahisar’ın en büyük ilçelerinden birisi olmasına rağmen üst kuruls delegesi yazılmadıklarına dikkat çeken Toker, “İlçe başkanları üst kurul delegesi olurken Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Bolvadin İlçe Başkanı maalesef üst kurul delegesi yazılmıyor. Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Ancak bizim oyumuz olmasa bile yüreğimiz Sayın Akşener ile birliktedir” dedi.
MHP İKTİDAR ALTERNATİFİ OLACAK
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e toplumun her kesiminden büyük bir ilgi olduğuna dikkat çeken Toker, “MHP iktidarıyla birlikte özlenen büyük Türkiye oluşacaktır. Meral Akşener sadece Genel Başkanlığa değil Başbakanlığa taliptir. BU söylem bile biz ülkücüleri son derece heyecanlandırıyor. Allah’ın izniyle Meral Akşener ile birlikte iktidar yürüyüşümüz başlayacaktır” dedi.
KUTUPLAŞMANIN ÖNÜNE GEÇECEK
Türkiye’de ciddi bir kutuplaşma yaşandığına dikkat çeken Toker, “Toplum farklı görüşteki insanları adeta düşman gibi görüyor. Böylesi bir durum Türkiye’ye büyük zarar veriyor. Toplumsal çekişme Meral Akşener ile sona erecektir. 3 Mayıs günü tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz gibi bizde Akşener’i en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi