TELLİ: “DEMOKRATİK BİR KONGRENİN NASIL YAPILACAĞINI GÖSTERECEĞİZ”

11 Ocak 2014 Pazar günü yapılacak olan MHP Bolvadin İlçe Kongresi öncesi yazılı bir basın açıklamasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkan Adayı Selahattin Telli, iktidar partisinin demokrasiye uymayan seçim metotlarını eleştirerek, “11 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Olağan İlçe Kongresini izlemeye gelenler, parti içi demokrasiyi kurumsallaştırmış 45 yıllık köklü bir partinin demokrasi dersine şahit olacaklardır” diye iddialı açıklamalarda bulundu.

“BAŞKAN ADAYLARININ KONUŞTURULMADIĞI KONGRELER YAPTILAR”

Telli açıklamasının devamında; “Türkiye’de ve Bolvadin’de yaşayan herkes, iktidar partisi olan AKP’nin hem büyük kongresinde, hem de ilçe ve il kongrelerinde parti mensuplarına dayatılan, ‘tek liste, tek aday’ zorlaması ile delegelerin tercihlerine ipotek koyan baskıcı ve antidemokratik tavırları açıkça gördüler. Buna direnenlerin nasıl sindirildiğine, kongre salonlarında başkan adaylarının ve seçilmiş belediye başkanlarının bile konuşturulmadığına gözleri ile şahit oldular. Tüm bu antidemokratik dayatmalara karşılık, aynı zaman dilimine rasgelen Milliyetçi Hareket Partimizin de kongre sürecine aziz Milletimiz şahit olmaktadır. Şükürler olsun ki, şu ana kadar yapılan tüm MHP kongrelerinde demokrasinin tüm güzellikleri yaşanmış, partililerimiz son derece olgun bir şekilde tercihlerini sandığa yansıtabilmişlerdir. Bu manada 45 yıllık köklü bir geçmişi olan büyük davamız MHP, 12 yıllık geçmişi ile hala demokrasiyi içselleştirememiş AKP iktidarına demokrasi dersi vermektedir.

“GENÇ, DİNAMİK, TECRÜBELİ VE ÜLKÜCÜ BİR KADRO İLE GÖREVE TALİBİZ”

11 Ocak 2015 tarihinde ilçemizde yapılacak olan kongrede karşımızda aday olan kıymetli arkadaşlarımızla birlikte, bu 45 senelik ulu çınarın birer yaprağı olarak Bolvadin siyasi tarihine örnek gösterilecek bir kongre yaşatacağımıza inancımız sonsuzdur. Aynı diğer listede olduğu gibi, genç, dinamik aynı zamanda tecrübeli ve ülkücü bir kadro ile göreve talibiz. İnşallah hafta sonu yapılacak kongrede delegelerimiz liderine, kadrosuna ve programına bakarak bu listelerden birisini tercih edecek ve o ekibin göreve gelmesini sağlayacaklardır. Bu süre zarfında bizlere kapılarını açan tüm üyelerimize, bu demokratik ortamın oluşmasında büyük emeği olan mevcut ilçe başkanımız Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, bu yarışta bizlerle birlikte yarışan değerli rakiplerimize, önümüzdeki yapılacak kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyor ve sonuçta “MHP Kazanacak, Bolvadin Kazanacak” diye ümit ediyorum” diye konuştu.  

MHP Bolvadin İlçe Başkan Adayı ve Yönetim Kurulu Aday Listesi

Selahattin TELLİ (Başkan)

Adnan  KARAGÖZ

 

Osman KALAY

 

Musa BULGURCU

 

Mehmet CANBAZ

 

Abidin KELEKÇİ

 

Abdullah SAĞDIÇ

 

Murat KUŞAKSIZ

 

Erdoğan ASLAN

 

Cafer GÜMÜŞ

 

A.Kadir KİRİŞ

 

M.Haşmet HORONSUYU

 

Ceylan SABAN

 

Hasan TEKELİ

 

Cumhur ÇETİNOVA

 

Ömer İNCİ

 

Mevlüt ADALI

 

İsa ASLAN

 

Hasan GÖKSU

 

Remzi KARACA

 

R.Eren KARTAL

 

Hüseyin ATMACA

 

Ahmet ULU

 

Bayram TAŞAĞIL

 

Ramazan GÜÇLÜ

 

Mehmet GÜNER

 

İsmet KUCUR

 

Ceylan GÜZYİĞİDİ

 

Recep AÇIKGÖZ

Editör: Haber Merkezi