Kayacan “Hodri Meydan” dedi.
 
Bolvadin'de Ak Parti yönetimi ile Ak Partili Belediye Başkanı Fatih Kayacan arasında uzun süredir yaşanan sıkıntılar son günlerde sosyal medya üzerinde ve demokrasi mitingi platformlarında karşılıklı restleşmelere varan söylemlerle artarak ilerliyor.
 
Sahte sosyal medya hesapları ile Belediye Başkanı Kayacan'ı itham eden iddialara isyan eden Başkan Kayacan, Facebook sayfasından yayınladığı bir mesajla bu tür kişilerden şikayetçi olduğunu ve adalet önünde hesaplaşacağının altını çizerek "hodri meydan" dedi.
 
Bolvadin Başkanı Fatih Kayacan'ın Facebook'ta yayınladığı mesaj şu şekilde:
 
Çakma isimlerle, düzmece belgelerle iftira kampanyaları düzenleyenlere sesleniyorum:
Yiğitseniz, cesursanız, namusluysanız ve ahlaklıysanız bu yayınları gerçek isimlerinizle yaparsınız ve mahkemede sizlerle hesaplaşırız.
 
Ahlak yoksunu, siyaseten mücadele edemeyen çapsız güruh, fitne üreticileri; Bolvadinlim sizlere gereken cevabı veriyor.
 
Diğer taraftan, bu sahte hesaplar konusunda pazartesi günü yazanların/gerçek isimlerin kim olduğu ile alakalı edindiğimiz bilgi ve belgeleri adaletimiz ile paylaşmak adına hukuki süreci başlatıyoruz. Kimse kimliğini gizleyerek gizli gündemlerini, gizli hedeflerini gerçekleştiremeyecek...
 
Makam, mevki ve çıkarları uğruna fitne yayanlara asla müsaade etmeyeceğimizi bildirir; destekleri dolayısıyla kadirşinas Bolvadin halkına şükranlarımı sunarım.
 
Niyet Temiz Olunca, Rabb Yakın Olur..
Rabb Her Dâim Rızasına Muvafık Kılsın!
 
#FitneyeHAYIR
 
Fatih Kayacan
 
Editör: Haber Merkezi