Kayacan: "Geleceğim​izin güvencesi olan çocuklarım​ızın bayramını kutluyorum​
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Fatih Kayacan: “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.
“Milletin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması ve Millet egemenliğinin ilan edildiği tarih olan 23 Nisan Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır” diyen Başkan Kayacan ”Bu bayram, millet olarak çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak kabul edilmelidir. Çocuklarımızın eğitimde, kültürde ve sosyal yaşamlarında huzurlu ve güvenli bir gelecek temin etmek için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu düşüncelerle miniklerimizin Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
BAŞKAN KAYACAN KOLTUĞU DEVRETTİ
Bayram nedeniyle Alpaslan Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı makamında ziyaret ettiler.
Bir süre Başkanlık koltuğunu devralan öğrencilerle sohbet eden Başkan Fatih Kayacan ”Bir gün bu makamlara sizler geleceksiniz. İlçemizin gelişmesi ve büyümesi için sizler de görev yapacaksınız. O nedenle eğitiminizi asla aksatmayın. Bu ilçeye hizmet etmek istiyorsanız kendinizi eğitim ve kültür olarak geliştirmelisiniz. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.
Okul Müdürü Ramazan Şakrak’la birlikte gelen Hatice Köksoy, Şahander Kocabaş ve İbrahim Sarıkaya daha sonra Belediyeden ayrıldılar.
Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi