İBB'DEN KAYACAN'A HAYIRLI OLSUN HEDİYESİ: 2 ARAÇ
30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Bolvadin Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan Ak Parti adayı Fatih Kayacan'a partisine mensup belediyelerden adeta hibe desteği yağıyor.
İlk olarak geçtiğimiz günlerde birinci meclis toplantısını yapan Afyonkarahisar Belediye Meclisinden belediyenin eski asfalt plentini hibe olarak alan Bolvadin Belediyesi, bu defada Başkan Kayacan'ın İstanbul ziyareti esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ ve İETT şube müdürlüklerinden gelen hibe araç haberleri ile araç parkını güçlendirme yolunda önemli bir adım daha atmış oldu.
Başkan Kayacan'ın İBB ziyaretleri esnasında "Hayırlı Olsun" dileklerini ileten Belediye yetkililerine yaptığı ricalarla gerçekleşen, hibe yolu ile araç yardımında İSKİ'den Kuka diye bilinen kanal temizleme aracı ile İETT'den bir otobüsün belediyeye hibe edilmesinin gündeme geldiği ilk aşamada 2 olan araç sayısının yapılan yazışmalarla 3'e yükselmesinin de gündemde olduğu belirtildi.
İBB'nin hibe araçlarla ilgili kararının önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi Meclisinde oylanarak netleşmesi bekleniyor.
Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi