GEZGİNLER GRUBU BOLVADİN'İ FOTOĞRAFLA​DI
20'ye yakın amatör fotoğraf tutkununun bir araya gelerek oluşturduğu "Gezginler" gezi grubu hafta sonu Bolvadin'i ziyaret ederek, ilçenin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini fotoğrafladılar.
14 Haziran Cumartesi günü Eber Gölünü Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Faruk Kalay ve Ankara'da yaşayan Bolvadinli gazeteci Ali Tekin Çağlav tarafından çevre yolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde karşılanan gruba burada, eski Afyonkarahisar İl Turizm Müdürü Muzaffer Uyan, geçtiğimiz yıl Kaymak Festivalinde fotoğraf dalında ödül alan fotoğraf sanatçısı Zeki Oğuz da katılarak Bolvadin'in yöresel ürünlerinden oluşan bir kahvaltıda bir araya geldiler.
Daha sonra tarihi Kırkgöz Köprüsü, Yanık Kışla ve Horan Parkını ziyaret ederek fotoğraflar çeken gruba Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap'ta iştirak ederek, heyete Horan Parkında ikramlarda bulundular.
Ağılönü semtinde bulunan hasır tezgahları ile kayık imalat atölyelerini de ziyaret eden grup, daha sonra Ağılönü Dikenli Yolağı üzerinden Eber Gölüne girerek burada fotoğraf çalışmalarına devam ettiler.
Eber Gölü üzerinde bulunan Adaköy üzerinde mola veren grup, akşam üzerin güneşin batışını fotoğrafladıktan sonra Eber Turunu tamamlayarak, Bolvadin'den ayrıldılar.
Grubun Bolvadin'i ziyareti esnasında gezi mekanlarında TRT Belgesel ekibi tarafından çekimler de yapılırken, grup üyelerinin çektikleri fotoğrafları yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen birçok fotoğraf yarışmasında kullanacağı kaydedildi
Bolvad​in Postası
Editör: Haber Merkezi