EROĞLU: ‘‘BOLVADİN HİZMETLERİN YATIRIMLARIN ÜSSÜ OLACAK’’

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, seçimde alınan yüksek oy oranı nedeni ile Bolvadin teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundular.Çarşı meydanında teşkilat üyeleri ve halk tarafından coşkulu kalabalık ile karşılandı.


SEVİM:''CEZAEVİ YAPIMI, ADLİYE SARAYI YAPIMI,İLÇE EMNİYET BİNA YAPIMI ,GENÇLİK MERKEZİ YAPIMI ve FENNİ MUAYENE İSTASYON AÇILMASINI TALEP ETTİ.


      Bakan Veysel Eroğlu ve Milletvekillerine sunum yapan Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: ‘‘Bolvadin halkı her daim Reisin ve Bilge Ada'mın yanında dimdik durmuştur.Bundan sonrada durmaya devam edecektir. Şimdiye kadar Bolvadin'e yapılan hizmetlerden dolayı ilçe halkı adına şahsınıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Bakanım 
-Cezaevi yapımı çok geç kalmıştır. Hazineden 700 bin m2 yeni bir arsa tahsis edildi.Ödenek tahsis edilerek hızlı bir şekilde inşaat ihalesine çıkılmasını talep ediyoruz.
-Bolvadin'in yeni bir adliye sarayına ihtiyacı vardır.2013 yılında eski hastanenin olduğu yer tahsis edildi. Avam projesi çizildi.Mimari projesi tamamlanarak inşaat ihalesine çıkılmasını talep ediyoruz.
-Şu andaki emniyet binası ihtiyaca cevap vermemektedir. Yeni yapılacak olan emniyet binasının projesi hazır olup,yaklaşık maliyet hesap edildi.Ödenek tahsisi yapılarak inşaat ihalesine çıkılmasını talep ediyoruz.
-İlçemizin önemli bir eksikliği olan gençlik merkezi yapımı için bakanlığa müracaat edildi.Yakın zamanda yapımını talep ediyoruz.
-Yine ilçemizin önemli bir eksikliği fenni muayene İstasyonu açılmasını istiyoruz. İlçemizde yaklaşık 14 bin,çevre ilçelerimizde 25 bin araç bulunmaktadır.
-Huzurevimiz yetersiz gelmektedir.Bakanlığa ek bina talebinde bulunduk.Yardımlarınızı bekliyoruz.’’
Daha sonra Bakanımız Veysel Eroğlu'na bu talepleri içeren dosyayı takdim etti.

 

               EROĞLU: ‘‘BOLVADİN HİZMETLERİN YATIRIMLARIN ÜSSÜ OLACAK’’

 

    Bolvadin  her daim milli iradenin yanında olmuş,vakur,sağlam duruşundan asla taviz vermemiş kadim bir ilçe olduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu: ‘1 Kasım Seçimlerinde de milli iradeyi sandığa yansıtarak ve %72 oy oranı ile yeni bir rekora imza attınız.Bolvadin’imiz bugüne kadar olduğu gibi yapılan hizmetlerin yatırımların üssü olacak.Bizde buraya ne yapılması gerekiyor ise hepsini yapacağız.İlçe Başkanımız Halil İbrahim bey’in Bolvadin adına sunduğu taleplerin bizzat takipçisi olacağım,bu noktada müsterih olmanızı istirham ediyorum.’’dedi.

  

 

 

Editör: Haber Merkezi