ENGELLİLER BOLTUR TERMAL'DE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve Bolvadin Dinamik engelliler Derneği bir araya geldi.

Bolvadin Dinamik Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Göbeş'in ve Afyonkarahisar Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nilgün Akgün'ün düzenlendiği etkinlikte,Boltur Heybeli Termal Tehsislerine, Türkiyenin dört bir yanından engellileri misafir etti.

Yapılan etkinliğe Bolvadin Haskaymak Turizm , Oskar Yemek dünyası , Koç  fitnes spor , Şaşmaz Müzik , Bolvadin Dinamik Engelliler  destek verdi. 3 Gece 4 gündüz sürecek olan etkinlikte Antalya, İzmir , Ankara , İstanbul , Eskişehir , Aydın ,Diyarbakır , Edirne , Denizli , Kütahya , Burdur , Uşak , Isparta , Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerinden çok sayıda Engelliler katıldı.

Gönülerince eylenen ve birlikte tüm engelleri aşarız diyerek , sohbet ,eylence ve Şifayı Boltur Termal tehsislerinde yaşayan engelliler , etkinliği düzenleyen , Bolvadin Dinamik Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Göbeş'e teşekkür ettiler. Engellilere destek veren firma bu tür etkinliğin insanlara örnek olmasını ve Engelliler sadece Engelliler gününde hatırlanmaması gerektiğini , her zaman engellilere destek olmamız gerekiyor dediler.

HABER VE RESİMLER : AHMET UÇMAK (ÖZEL HABER)

Editör: Haber Merkezi