CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BOLVADİN'Lİ ŞEHİT BABASINI TELEFON İLE ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta şehadet şerbeti içen, Şehit olan Bolvadin'li askerimizin ailesini aradı ve başsağlığı diledi.

Şırnak'ta göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken teröristlerin hain saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in, Bolvadin'deki evini telefonla arayarak ailesine ve yakınlarına sabır ile metanet, Şehidimize Allah'tan rahmet, dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Ramazan Emet'in babası Rüstem Emet ile dün telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde  Türkiye'nin güvenliği,halkın huzuru için görevini ifa ettiği sırada şehit düşen tüm polisler ile askerlere Allah'tan rahmet dilediği,şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Bu kederli günlerinde aileyi bizzat arayarak acılarını paylaşmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Şehit babası Ramazan Emet: ''Oğlumun şahadet haberinin ardından devlet tüm kurumlarıyla yanımızda oldu. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ben devletimden memnunum.Vatan sağolsun'' dedi.

 

Editör: Haber Merkezi