BOLVADİN’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

İl Genel Meclis Başkan Vekili Ömer Dayı,İl Genel Meclis Milli Eğitim Komisyon Üyesi Yener Sevim ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte eğitim ile ilgili devam eden yatırımları yerinde incelediler.

                12 DERSLİK İMAM HATİP ORTAOKULU İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE

                12 derslik maliyeti 1 Milyon Tl ye malolacak İmam Hatip Ortaokulu inşaat aşaması tamamlanmak üzere. Çevre düzenlenmesi işleride inşaatın bitmesi ile tamamlanacaktır.

                16 DERSLİK ATATÜRK İLKOKULU YAPIMINA BAŞLANIYOR

                1950 Li yıllarda yapılan ve ilçe merkezimizde büyük başarılara imza atan mevcut okulumuz yıkımına başlanıldı. Yıkımdan sonra yerine  İl Genel Meclis tarafından 16 derslik 1,5 Milyon Tl maliyetli okul yapımına başlanılacaktır.

                24 DERSLİK Lİ MODERN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

                24 derslikli yapımı için daha önceden 7,5 Milyon tl ödenek aktardıklarını ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Ömer Dayı: ‘ihalesi yapılan okulumuzun inşşatı hızlı bir şekilde devam ediyor.En kısa zamanda tamamlayacağız. İlçemizde okullaşma oranı en yüksek seviede. Derslik başına ideal öğrenci sayısına ulaştık. Ayrıca okullarımızın tadilatları için 600 bin tl ödenek aktardık. Geçen yıl Dipevler ve Kurucaova köylerine yaptığımız okullara ilaveten Karayokuş köyümüzede 8 derslik ilk öğretim okulu yapacağız’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi