BOLVADİN VE BAYAT'TA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI
 
            Geçtiğimiz aylarda Mardin'de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek ile Hakkari Çukurca'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Muammer Arı, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından baba ocakları Bolvadin ve Bayat'ta düzenlenen mevlid-i şerif programlarıyla anıldı.
 
            Afyonkarahisar Belediyesi, şehitlerimizi bir kez daha unutmadı. Terörle mücadelenin yoğunlaştığı geçtiğimiz aylarda, Mardin'de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek ile Hakkari Çukurca'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Muammer Arı, baba ocaklarında ayrı ayrı düzenlenen mevlid-i şerif programlarıyla anıldı.
 
            MEVLİD-İ ŞERİFLERE KATIM YOĞUN OLDU
 
            Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen mevlid- şerif programlarının ilki Cumartesi günü Bolvadin'de gerçekleştirildi.
 
            Programa, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Çay Kaymakamı Selim Palamut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve yaklaşık bin civarında Bolvadin halkı katıldı.
 
            Mevlid-i şerifin okunduğu ve duaların edildiği programda kısa bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şehit annesi Zehra Tek ve aile fertleri de Başkan Çoban ve eşine duyarlılıklarından dolayı şükran dileklerini iletti.       
 
            Hakkari Çukurca'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Muammer Arı'nın mevlid-i şerif programı ise Pazar günü baba ocağı Bayat'ta gerçekleştirildi. Programa, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bayat Kaymakamı İbrahim Halil Toprak, Bayat Belediye Başkanı Kadir Üçer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve ilçe protokolü katıldı. Şehitlerimiz için bol bol dualar edilen programa Bayat halkı büyük ilgi gösterdi.
 
Editör: Haber Merkezi