BOLVADİN KAYMAKAMLIĞINDA İSTİŞARE TOPLANTISI

Bolvadin Merkez, Kasaba, Köy Muhtarları ve Kaymakamlığa bağlı tüm resmi kurum yöneticileri ile Halk Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda istişare ve tanışma toplantısı yapıldı.

Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay' ın başkanlık yaptığı toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Jan.Üğtm. Gökhan Kulen, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Dayı, Yener Sevim, Nazmiye Kılçık, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Kaymakamlığa bağlı tüm kurum Müdürleri/Amirleri, Merkeze bağlı 49 Mahalle muhtarı, Beldelere bağlı 15 mahalle muhtarı ve 14 Köy muhtarı katıldılar.

   Yapılan toplantıda Merkez, Belde ve Köylerin sorunları hakkında muhtarlar ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi. Bu sorunlar için çözüm yolları hakkında kurum yöneticileriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı. Kaymakam Akpay, toplantının amacının hem tüm muhtarlarla tanışma hemde sorunların karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu söyledi.

  Muhtarlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Akpay, bu tarz toplantıların verimli olduğunu ve belli aralıklarla tekrar edileceğini belirtti

Editör: Haber Merkezi