Bolvadin Dimdik Ayakta…

15 Temmuz Cuma akşamı milli iradeye darbe girişimi sonrası Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla “Demokrasi Nöbeti” için vatandaşlar Bolvadin meydanını boş bırakmıyor.
Bolvadin Belediyesi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerinden oluşan  “ Bolvadin 15 Temmuz Platformu” nun düzenlediği “Demokrasi Nöbeti” nin 28 Temmuz akşamı programını Eğitim Bir Sen üstlendi.
Bolvadin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Eğitim Bir Sen ilçe temsilcisi İbrahim Badak’ın açılış konuşmasıyla başlayan program yavrularımızın okuduğu İstiklal Marşı ve Şiirlerle devam etti.
Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal yaptığı duygusal konuşmada: “Vatanımıza göz diken hayinler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaklardır. Bu millet dimdik ayaktadır. Vatanına, bayrağına, ezanına göz dikenlere karşı asla teslim olmayacaktır. Tarih boyunca hiçbir boyunduruğa girmemiş ya şehit olmuş ya gazi olmuştur.” Dedi.
Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik’te yaptığı konuşmasında: “15 Temmuz akşamı tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla, helikopterleriyle saldırdılar. Bu aziz millet bunların önüne siper oldu. Türkiye’yi bölmek parçalamak istediler. Darbe yapılsaydı şu an bu meydanda darbecilerin tankları, topları olacaktı. Meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Program sonrası Çarıkçılar Petrol Ltd.Şti. tarafından katılımcılara lokma ikramı da yapıldı.  
 
Editör: Haber Merkezi